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Pubblicazioni - Prof. Massimo IORIZZO

Pubblicazioni

Pubblicazioni presenti sul Catalogo Istituzionale


Elenco delle pubblicazioni

Ultime 5 pubblicazini

Letizia, F., Fratianni, A., Cofelice, M., Testa, B., Albanese, G., Di Martino, C., Panfili, G., Lopez, F., Iorizzo, M. (2023). Antioxidative Properties of Fermented Soymilk Using Lactiplantibacillus plantarum LP95. Antioxidants, 12(7), 1442.

Di Renzo, M., Letizia, F., Di Martino, C., Karaulli, J., Kongoli, R., Testa, B., Avino, P., Guerriero, E., Albanese, G., Monaco, M., Iorizzo, M. (2023). Natural Fiano Wines Fermented in Stainless Steel Tanks, Oak Barrels, and Earthenware Amphora. Processes11(4), 1273.

Iorizzo, M., Ganassi, S., Albanese, G., Letizia, F., Testa, B., Tedino, C., Petrarca, S., Mutinellio, F., Mazzeo, A., De Cristofaro, A. (2022). Antimicrobial Activity from Putative Probiotic Lactic Acid Bacteria for the Biological Control of American and European Foulbrood Diseases. Veterinary Sciences, 9(5), 236;

Iorizzo, M., Letizia, F., Ganassi, S., Testa, B., Petrarca, S., Albanese, G., Di Criscio, D., De Cristofaro, A. (2022). Functional Properties and Antimicrobial Activity from Lactic Acid Bacteria as Resources to Improve the Health and Welfare of Honey Bees. Insects,13(3), 308;

Iorizzo, M., Albanese, G., Letizia, F., Testa, B., Tremonte, P., Vergalito, F., Lombardi, S.J., Succi, M., Coppola, R., Sorrentino, E. (2022). Probiotic potentiality from versatile Lactiplantibacillus plantarum strains as resource to enhance freshwater fish health. Microorganisms,10(2), 463;